INSPECTIE, PREVENTIEF- EN PERIODIEK ONDERHOUD

Wilt u als voedingsindustrie uw machineonderhoud uitbesteden? Dan doen wij dit graag voor u. Als roestvaststaal maatwerk fabrikant bieden wij u meer dan 55 jaar ervaring. Onze grote knowhow, deskundige monteurs, kennis van alle hygiëne en veiligheidseisen maakt De Jager RVS voor u een uitstekend partner.  

Onderhoudscontract

Voor het periodiek inspecteren en preventief onderhouden van uw machines kiest u uit meerdere mogelijke contractvormen. Wij vinden het belangrijk dat het aansluit bij uw wensen. Ook een éénmalige inspectie / onderhoudsbeurt is mogelijk.

Met een onderhoudscontract onderhoudt u uw machines op alle punten en geheel op tijd. U heeft minder productiestilstand en uw machines blijven in veilige en goede staat. Na inspectie adviseren wij u over de te verrichten reparaties en aanpassingspunten en voeren dit ook voor u uit als u wilt.

Veiligheidsinspectie

Ook controleren wij alle op veiligheidsaspecten en brengen in overleg de nodige aanpassingen aan. Bijvoorbeeld een machineverankering, beschermhekken, lichtschermen of (extra) noodstoppen. Indien gewenst brengen wij bij het voldoen aan de machinerichtlijn ook de CE markering aan.

aanpassen op locatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op : 

Neem contact op