TRANSPORTSYSTEEM VOOR SORTEREN AMANDELEN

Royal Steensma ontwikkelt en produceert hoogwaardige bakkerijgrondstoffen en producten voor de voedingsindustrie en foodretailers in binnen en buitenland. Van broodmelanges tot banketmixen en van vruchtvullingen tot en met decoratie en nootproducten.

Voor de plant in Vlaardingen ontwierpen en bouwden wij in samenwerking met deze klant een specifieke transportoplossing voor het transporteren en sorteren van amandelen.

              Transportsysteem bakkerijgrondstoffen

Dit roestvaststalen transportsysteem bestaat uit verschillende maatwerk onderdelen. Een centraal frame voorzien van 3 stuks zwenkbare aanvoerbanden, een invoerband naar de trechter, 2 afvoerbanden, een opvoerband met glijgoot. Er is gekozen voor speciale band op de transportbanden op basis van de temperatuur het product > 60°C en dagelijks gebruik van 8 uur.

Ook verzorgden wij de montage van de delen op locatie. We stelden en monteerden de banden en frames, pasten bandovergangen en trechters aan en stelden de zijgeleiding op de banden af. Alles tot één met elkaar verbonden geheel.

  Transportbanden staan klaar in fabriek. Transportbanden worden ingepakt

 

Neem contact op