WELVERDIEND PENSIOEN

Op 2 december jl. sloot onze collega de heer Woudstra, allround constructiebankwerker lasser en tankbouwspecialist,  in alle feestelijkheid zijn laatste werkdag bij de Jager RVS af.

Want dik 43 jaar geleden, in april 1973, kwam hij bij het familiebedrijf De Jager RVS als roestvaststaalbewerker in dienst. Het bedrijf ontwikkelde en bouwde sinds 1958 roestvaststaal machines en apparaten voor de zuivelindustrie en had naast zijn meewerkende familieleden al snel meer medewerkers nodig. De heer Woudstra kwam als een van de eerste werknemers in dienst en maakte alle bedrijfsverhuizingen mee en alle ontwikkelingen tot hoogwaardige roestvaststaal fabrikant voor de gehele voedingsindustrie.

Dit afscheid vierden wij s ’middags samen met zijn familie en alle collega’s. Eerst was er voor iedereen een warm buffet. Daarna was er een gezellig samenzijn onder het genot van een borreltje en lekkere hapjes, waarin een kwis over leuke wetenswaardigheden van zijn lange werkzame periode werd gehouden.

De directie bedankte de heer Woudstra voor al zijn inzet, loyaliteit en betrokkenheid bij De Jager RVS. Als grote blijk van waardering ontving onze pensioengerechtigde van de directie twee mooie elektrische fietsen. En als collega’s was er nog een ludiek passend cadeau bedacht. Er was voor hem een klein roestvaststaal tankje gebouwd en geheel gevuld met Berenburg.

Wij wensen hem en zijn vrouw samen een mooie tijd toe om vooral te genieten van het welverdiende pensioen.

 

 

    

RVS tankje Berenburg