NORMWAGENLIFT EFFICIËNT VOOR VOEDINGSINDUSTRIE

Met een normwagenlift een machine bevoorraden met product gaat efficiënt, snel en veilig. Voor het heffen en legen van normwagens wordt daarom door de voedingsindustrie vaak een normwagenlift ingezet. Het zwaar handmatig tillen is daarbij verleden tijd.

Afgelopen periode leverden wij roestvaststalen normwagenliften aan enkele industriële bakkers, producenten voor grondstoffen, noten, vruchten en halffabricaten, een vleesconservenfabrikant, fresh products verwerker en een transportsysteembouwer die een maatwerkopdracht bij ons had neergelegd.

 Normwagen wordt gekanteld om product te legen in machine. Inhoud normwagen wordt d.m.v. normwagenlift in een machine gekanteld Normwagenlift ligt klaar in onze productiehal voor verzending naar klant.

Onze klanten bepalen alle opties zoals uitstorthoogte, uitvoering links / rechts, vast of verrijdbaar, of er gedoseerd geleegd moet worden, welke bediening (half automatisch is standaard) of bv of er een trechter voor een morsvrije overgang op moet.

Normwagenliften die bij ons de deur uitgaan zijn CE gemarkeerd en voldoen aan alle hygiënemaatregelen en veiligheidseisen. Ze hebben o.a. een speciale beveiliging tegen stroomuitval en kabel - en kettingbreuk. En afhankelijk van de mate van automatisering worden rondom beschermhekken en inloopbeveiliging aangebracht.

Neem contact op