OLIETANK PLANTAARDIGE OLIE VERWARMEN

Deze 500 liter olietank maakten wij voor een voedingsfabrikant van baby - en gespecialiseerde voeding. Een elektrisch verwarmde roestvaststaal tank voor het op temperatuur brengen en houden van plantaardige olie.

Kruisvormig frame voorkomt kantelen

De tank met de voorverwarmde olie wordt verplaatst middels een pompheftruck. Een passend gemaakt heftruckframe onder de olietank voorkomt dat de tank van de heftrucklepels kantelt. De kruisvorm heeft als doel dat de heftruck de olietank van 2 zijden kan optillen. De olietank heeft bovenop een inspectieluik, een dubbele ontluchting en een handbediende sanitaire vlinderklep voor de product uitloop. Het roestvaststaal dat direct in aanraking komt met het olieproduct is van RVS - 316L.

Uiteraard wilde deze klant ook dat de tank gemakkelijk schoon te maken is, een belangrijke voorwaarde voor in de voedingsindustrie.

ontwerpen olietank met kruisframe voor 2-zijdige heftruck verplaatsingOlietank staat in fabriek klaar voor verzendingOlietank met inspectieluik bovenopHandbediende sanitaire vlinderklep olietank

Neem contact op