PROCESAPPARATUUR SAUSBEREIDING OP MAAT

De voedingsindustrie maakt en verwerkt zeer uiteenlopende producten en allemaal op specifieke wijze. Daarvoor is maatwerk procesapparatuur binnen deze sector van groot belang.

Een voedingsfabrikant wilde voor het bereiden van een saus een nieuwe kook - koelinstallatie. We hebben dit project eerst samen uitgebreid doorgesproken, daarna zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen en bouwen ervan. Deze installatie bestaat uit twee RVS Duplex 3.000 ltr. koel - en één stoom verwarmde kookketel en verder nog een waterbak, een Premixtank, leidingwerk en bordessen.

sausbereidingsinstallatie maatwerk De Jager RVSRVS tanks ingebouwd in sausbereidingsinstallatie  Procesapparatuur op maat voor sausbereiding    Alle onderdelen zijn eerst als geheel bij ons in de fabriek opgebouwd om alles te controleren en uitgebreid te testen. Dit in aanwezigheid van de klant die daarna toch nog een paar aanpassinkjes wenste. Dit konden we nog mooi doen voordat de installatie de deur uitging voor het monteren op locatie.

Neem contact op