VASTE STAGEBEGELEIDER

De Jager RVS is een door SBB erkend leerbedrijf in de roestvaststaal industrie. Met regelmaat hebben wij MBO en HBO stageplaatsen voor aankomende lassers, plaat - en constructiewerkers en engineers.  

Stagiaires zijn onze toekomst

Stagiaires zijn onze toekomstige professionals voor de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij stageplaatsen aan met voldoende afwisseling en uitdaging met het leerdoel voorop.

Vaste stagebegeleiding bij De Jager RVS

Vaste begeleider

Het begeleiden van leerlingen vraagt tijd en aandacht. Onze ervaren machinebouwer Daan Bahlmann wilde graag het begeleiden van stagiaires op zich nemen. Hij volgde hiervoor een speciale opleiding voor het begeleiden van leerlingen metaal en constructiebewerking. Als vakman en inspirerend coach biedt hij nu begeleiding, duidelijkheid en structuur.

Introductie

Vooraf de stagiaire de werkvloer bij ons opkomt krijgt hij eerst een introductie. Daarin worden werkafspraken,  wederzijdse verwachtingen en hoe te werken aan leerdoelen besproken. Daarnaast komen praktische zaken ter sprake, zoals veilig werken, wederzijdse verantwoordelijkheden en werktijden. Tussentijds volgen evaluaties zodat het werk aangepast of verbeterd kan worden.

Baan vooruitzicht

Met een goede praktijkervaring in het ontwerpen en bouwen van machines geven wij studenten een beter vooruitzicht op een baan. 

Neem contact op