BEDRIJFSPRESENTATIE DE JAGER RVS EN ZAKENDOEN MET DUITSLAND

De Jager RVS nodigde de leden van de Vereniging van Handel en Industrie Dokkum op 17 november eind middag uit voor een bedrijfspresentatie met rondleiding.

Frits de Jager vertelde de genodigden over de roestvaststalen machines en apparaten die De Jager in  Dokkum ontwerpt en bouwt in de eigen fabriek. Geheel op klantspecificatie en met name voor de voedingsindustrie.  De groep belangstellenden kreeg een rondgang op de engineeringsafdeling en in het fabrieksgebouw waar alle in aanbouw zijnde machines bekeken konden worden.

Na de rondleiding en een kom warme erwtensoep met verse broodjes luisterden de genodigden naar een boeiende presentatie over zakendoen met Duitsland. De heer Jürgen Steverding vertelde de Noordelijke ondernemers over hoe zaken te doen met voor ons de meest belangrijke exportmarkt ‘Duitsland’.

De Jager RVS en zakendoen met Duitsland

Naast het ontvangen van praktische informatie en de belangrijkste ‘spelregels’ illustreerde de heer Steverding zijn presentatie met een aantal concrete en heldere praktijkvoorbeelden. Deze informatieve bijeenkomst werd om 19.00 uur in genoeglijke sfeer afgesloten.