placeholder

FOOD HANDLING SYSTEMEN

Zoekt u een passend handling systeem voor uw product? In nauwe samenwerking met u ontwerpen en bouwen wij een roestvaststaal oplossing op maat.

Totaaloplossing

De Jager RVS biedt al meer dan 55 jaar hoogwaardige totaaloplossingen aan de voedingsindustrie. Zowel aan vlees of visverwerkers, industriële bakkers, zoetwarenfabrikanten, snacks, saus en maaltijdenmakers, zuivelverwerkers als olie - en vetproducenten.

Van standalones tot complete productielijnen. Als uitgangspunt nemen wij uw vloeibaar, viskeus, vast, poeder, plakkerig of delicaat product met zijn specifieke eigenschappen. Of de speciale maatvoering van uw product. Met maatwerk wordt uw product op de juiste wijze gehandeld en komt op de juiste tijd op de juiste plaats.

Optimaal productieproces

Door het automatiseren en optimaliseren van uw handling systeem verbetert u de  efficiëntie en continuïteit van uw productieproces.

Al onze installaties voldoen aan de strenge hygiëne wetgeving. Het snel en eenvoudig reinigen is hierbij fundamenteel. Daarnaast bouwen wij alle ontwerpen geheel volgens de wettelijke veiligheidsrichtlijnen. Vanaf de engineering tot en met productie en montage hebben wij onder één dak. Door onze optimale grip op kwaliteit en levertijd ontvangt u een betrouwbaar systeem dat geheel aansluit op uw wensen.

Meer informatie of vrijblijvende afspraak? Bel 0519-292954 of mail info@jagerrvs.nl.

Voordelen 

  • Maatwerk 
  • Engineering en productie onder één dak
  • Hygiënisch ontwerp
  • Turn key
  • Efficiënter produceren

 

Neem contact op