placeholder

FOOD HANDLING SYSTEMEN

Zoekt u een passend food handling systeem voor uw kratten, bakken, vaten, kuipen of wagens? De Jager RVS ontwerpt en bouwt handling systemen voor de gehele voedingsindustrie. Krattenstapel-ontstapelaars, deegkuip hefkiepers voor bakkerijen, normwagenliften voor de vleesindustrie tot bakkenlifters voor groenteverwerkers.

Onze systemen voldoen aan alle strenge hygiëne eisen. Bij het ontwerp wordt uitgebreid aandacht besteed aan snel en eenvoudig reinigen. Naast losse heffers bieden wij u complete lijnconcepten aan. Ook leveren wij standaard hefkiepsystemen.

Automatiseren van uw handling proces

U wilt uw product op de juiste tijd op de juiste plek! Met het automatiseren van uw handling proces doorloopt uw product versneld en op constante wijze uw proces. Dit alles resulteert voor u in een hogere productie en in kostenverlaging.

Onze engineers ontwerpen in overleg met u uw gewenste installatie. Ook de productie en montage doen wij geheel door eigen goed opgeleid personeel. Door onze optimale grip op kwaliteit en levertijd ontvangt u een handlingsinstallatie die geheel aansluit op uw wensen. 

Meer informatie of vrijblijvende afspraak? Bel 0519-292954 of mail info@jagerrvs.nl.

Voordelen geoptimaliseerd handling proces

  • Een maatwerk handling systeem met kostenverlagend effect
  • U heeft een ergonomisch en efficiënt handling proces
  • U werkt met een betrouwbaar handlingsysteem
  • Uw systeem voldoet aan alle eisen van voedselveiligheid 
  • Uw systeem voldoet aan de hoge veiligheidseisen

 

Neem contact op