BAKKENKANTELAAR

De bakkenkantelaar is een robuuste roestvaststalen kantelaar om uw grote zware bakken of kuipen gevuld met uw product op hoogte te brengen, te kantelen en leeg te maken. U hoeft niet meer te bukken, te tillen en te duwen. Hiermee bespaart u tijd en heeft u een ergonomische oplossing voor uw werknemers.

Met deze hygiënische en veilige installatie voldoet uw bedrijf aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Zoekt u een op maat gesneden oplossing voor het kantelen van uw bakken gevuld met uw product? Dan bent u bij De Jager RVS op het juiste adres. Door onze ruime ervaring in de voedingsindustrie met heffen en kantelen bedenken wij ook voor u de best passende oplossing.

Indien er geen standaard uitvoering bakkenkantelaar voorhanden is dan lossen wij dit voor u op in een maatwerk kantelaar. In voorkomende gevallen kan dit een verrijdbaar model zijn.

Heeft u vragen over bakkenkantelaars of over onze andere kantelaars of wilt u weten hoe wij u en uw bedrijf van dienst kunnen zijn neemt u dan gerust contact met ons op. 

Zie ook bij bakkenkantelaar 600 voor kantelaars tot 600 kg en bakkenkantelaar 1250 tot gewicht van 1250 kg.

Specificaties

Afmetingen:
Maatwerk

Opmerkingen:
Geschikt voor uw bakken en kratten

Neem contact op

Relevante producten

Swingloader

Swingloader

Onze uit geheel RVS vervaardigde swingloader is geschikt voor normwagens en andere roestvaststalen of kunststof bakken.

Bekijk product

Hef-kantelkolom

Hef-kantelkolom

Onze hefkantelkolom worden speciaal voor u op maat gebouwd. Geschikt voor normwagens, kuipen, bakken of overige productdragers.

Bekijk product

Kuipenkantelaar

Kuipenkantelaar

Onze bakkerskuipen kantelaar is een degelijke, robuuste en veilige uitvoering in geheel RVS. Storthoogte kan door u bepaald worden en kan uitgevoerd met schraper.

Bekijk product