HEF-KANTELKOLOM

Onze hef - kantelkolommen worden speciaal voor u op maat gebouwd en zijn snel implementeerbaar in uw bedrijfsproces. Deze voldoen net als al onze installaties aan de hygiëne - richtlijnen en zijn geschikt voor normwagens, kuipen, bakken of overige productdragers.

De hef - kantelkolom die op de door u gewenste hoogte kan storten kan voorzien worden van een speciale trechter en eventueel geleverd met een verrijdbaar onderstel.

De besturing kan ook op uw wens worden afgesteld. Handmatig, half-automatisch of volledig automatisch. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Veiligheid is van groot belang, ook hier zorgen wij voor. Rondom de hef - kantelkolom kan RVS leuningwerk, gaashekwerk met draaideur aan inrijzijde of een inloopbeveiliging d.m.v. lichtscherm aangebracht worden. Uiteraard voldoen al  onze hefkantelinstallaties aan alle geldende veiligheidseisen.

Wilt u meer informatie over hefkantelsystemen of over hoe wij uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ook alle informatie rustig nalezen op het specificatieblad hef - kantelkolommen 

Specificaties

Afmetingen:
Maatwerk

Opmerkingen:
Storthoogte is stelbaar

Neem contact op

Relevante producten

Swingloader

Swingloader

Onze uit geheel RVS vervaardigde swingloader is geschikt voor normwagens en andere roestvaststalen of kunststof bakken.

Bekijk product

Kuipenkantelaar

Kuipenkantelaar

Onze bakkerskuipen kantelaar is een degelijke, robuuste en veilige uitvoering in geheel RVS. Storthoogte kan door u bepaald worden en kan uitgevoerd met schraper.

Bekijk product

Bakkenkantelaar

Bakkenkantelaar

Zoekt u een op maat gesneden oplossing voor het kantelen van uw bakken gevuld met uw product? Samen met u bedenken wij de best passende oplossing.

Bekijk product