VLEESVERWERKING

Maatwerk krathandling voor de vis - en vleeswereld 

Een grote kans dat u kratten, die uw gehele handelingsproces doorlopen, als productdrager voor uw vlees of vis gebruikt.

Zoekt u binnen uw kratten handling een oplossing op ergonomisch gebied? Of wilt u een betere doorlooptijd of een hygiënische optimalisering? Wat u ook wilt De Jager RVS ontwerpt en bouwt krathandling systemen op maat speciaal voor de foodindustry.

Door het samenvoegen van meerdere handelingen zoals het efficiënt horizontaal en verticaal verplaatsen, het stapelen of ontstapelen of het wassen van kratten ontstaat een exclusief krathandling systeem. Dit kan bestaan uit transportbanden, rollenbanen, liften, stapelaars, ontstapelaars, bufferinstallaties en of een krattenwasser.

Naast efficiëntie en optimalisatie van uw productie leidt het inzetten van onze krathandling installatie veelal ook tot een flinke kostprijsverlaging                                                                                                           

Zou u graag eens van gedachten willen wisselen over de oplossing die u zoekt voor uw krattransport, neemt u dan eens contact met ons op voor vrijblijvend advies. Onze afdeling advies / verkoop is bereikbaar onder 0519-292954 en info@jagerrvs.nl.  krat handling

 

Neem contact op