placeholder

TRANSPORTBANDEN

Transportbanden karakteriseren zich door de grote verscheidenheid. Elke gebruikmaking stelt haar eigen eisen aan transportbanden. De algemene norm is als voedingsmiddelen in aanraking komen met transportbanden, deze banden aan strikte voedselveiligheidsnormen moeten voldoen. Bovendien moeten transportbanden goed, veilig en snel gereinigd worden. Dit alles stelt hoge eisen aan de toegepaste materialen voor de transportbanden.

Transportbanden worden bijna altijd op maat gemaakt. Elke toepassing is weer specifiek. Onze engineers maken een ontwerp in 3D voor u. Deze wordt met u besproken alvorens we de band in eigen huis fabriceren. Wij leveren alle soorten en maten. Van schakelbanden van Intralox tot en met trogbanden en van knikopvoerbanden tot en met weeg- en doseerbanden. De Jager RVS heeft alle kennis in huis om alle mogelijkheden te bieden voor de beste oplossing voor uw specifieke bedrijfssituatie.

Optimaliseren van uw productieproces

Transportbanden zijn in de logistiek voor uw bedrijf onmisbare schakels om alles goed voor elkaar te stemmen. Wij helpen u daar graag bij.

transportbanden maatwerk

Voordelen van optimalisatieslagen in uw productieproces

  • Uw transportsysteem voldoet aan alle hygiëne-eisen
  • Uw systeem voldoet aan hoge veiligheidsnormen
  • Een efficiënt transportingsysteem
  • U heeft een product specifiek transportsysteem

 

Neem contact op