VATENPOMP

De vatenzuigerpomp is de oplossing om uw product uit een vat te halen en verder te transporteren. Wij maken de vatenpomp geschikt voor de door u gewenste toepassing, of uw vaten nu gevuld zijn met laag of hoog viskeus product. Dus voor vaten met vloeistoffen tot en met gevulde vaten met zwaar pasteuze producten als deeg, saus, crème, room, gehaktvulling en delicate producten zoals in blokjes gesneden groenten en fruit.

Werking

De vatenzuigerpomp heeft een volgplaat welke langzaam in het gevulde vat zakt. Via een gat in het midden van de volgplaat zuigt en transporteert de pomp het vloeibare of pasteuze product direct in het leidingwerk of naar een andere gewenste plaats. De volgplaat komt weer omhoog als het vat volledig leeggepompt is. Hierna kan snel van vat gewisseld worden.  

                                 .    vatenpomp

Speciaal voor de voedingsindustrie

Vanwege de eenvoudige werking is de vatenzuigerpomp zeer gebruiksvriendelijk. Het hygiënische ontwerp maakt dat onze vatenzuigers zeer geschikt zijn voor de verwerking van levensmiddelen. Onder meer door het gemakkelijk koppelen en ontkoppelen van onderdelen waardoor een snelle en goede reiniging mogelijk is.

Meer informatie over een vatenzuigerpomp leest u hier.

Opties :  - verrijdbaar

                 - aanpassen aan andere diameter en hoogte                                                                                                                                                                                                                                         

Neem contact op