placeholder

OVER MAATWERKFABRIKANT DE JAGER RVS

Voor advies, engineering en fabricatie van roestvaststalen machines en apparaten kunt u geheel bij maatwerkfabrikant De Jager RVS terecht.  Al meer dan 55 jaar ontwerpen en maken wij klant specifieke roestvaststalen machines en apparaten, met name voor de voedingsindustrie. Maatwerkoplossingen voor processing, transporting, cleaning en handling zijn onze vier kernactiviteiten.

In een adviesgesprek met de klant bespreken wij alle wensen en mogelijkheden. Door onze afdeling engineering wordt van de best passende oplossing een ontwerp gemaakt. Na goedkeuring van de klant maken wij deze in eigen fabriek, graag leveren wij deze "turn-key" bij u op.

Uiteraard voldoen de producten die bij ons de deur uitgaan aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Waar mogelijk worden innovaties toegepast. Onze produkten voldoen aan de nieuwste stand der techniek.

De Jager RVS is een ervaren en betrouwbaar roestvaststaal specialist in optimalisatie, uitbreiding, vernieuwing of aanpassingen van productieprocessen.   

Al onze afdelingen zitten onder één dak, van sales, engineering, productie tot en met de montage, met als gevolg dat communicatielijnen kort en krachtig zijn en u binnen de afgesproken levertijd een geheel naar uw wens gemaakte machine of apparaat ontvangt.

Neem contact op