SECTOREN

De Jager RVS is actief in met name diverse sectoren van de voedingsmiddelenindustrie. Elke bedrijfsgroep heeft zijn specifieke eisen en wensen. Kies hieronder uit één van de tien sectoren uw bedrijfssector voor producten en diensten die voor u interessant zijn.

Maatwerk oplossingen voor de vlees en visindustrie

Vlees en vis

U wilt als vlees- of visverwerker voldoen aan de producteisen die uw klanten u stellen. Speciaal voor de voedingsindustrie, waaronder uw sector, levert De Jager RVS op maat gesneden, veilige en hygiënische oplossingen in roestvaststaal. Naar wens zorgen wij voor een perfecte integratie.

Betrouwbaar roestvaststaal maatwerk voor uw productie

Maaltijden, snacks en sauzen

Als fabrikant van snacks, sauzen of kant en klaarmaaltijden wilt u graag een hygiënische voedselbereiding. Voor betrouwbare productie - systemen die aansluiten op uw wensen kunt u bij ons als RVS maatwerkspecialist terecht.

Als industriële bakker wilt u efficiënt te werk

Brood en banket

Zoekt u een oplossing voor het optimaliseren van uw productiesysteem? Samen met u kijken we naar alle mogelijkheden voor het beste resultaat. De Jager RVS levert specifiek RVS maatwerk aan de industriële brood - en banketbakker.

Hygiënisch uw zuivel en eiproducten verwerken?

Zuivel en eiproducten

Als zuivelfabrikant of eiverwerker wilt u efficiënt, veilig en hygiënisch te werk gaan. Daarbij wilt u voldoen aan alle eisen, zowel de wettelijke als die van uw klant. De Jager RVS bedenkt in overleg met u een voor uw bedrijf passende oplossing.

Automatiseringsslag in uw snoep- of chocoladefabriek?

Snoep en chocolade

Wilt u graag een nieuwe oplossing of wilt u uw productiesysteem aanpassen? U als snoep- of chocoladefabrikant zoekt een oplossing die voor u het beste is. De Jager RVS kan u helpen met hygiënische maatwerkoplossingen die voldoen aan gestelde alle eisen.

Krathandling of ander RVS maatwerk voor u als AGF verwerker?

AGF

Door een gespecialiseerd productie -systeem zowel in maatvoering als toepassing heeft uw bedrijf een oplossing die aansluit op uw werkwijze. U als AGF branche kunt met al uw RVS wensen bij ons terecht. Ook zorgen wij voor een perfecte integratie van installaties.

Betrouwbaar homogenisatie apparatuur voor olie en vetten

Olie en vetten

Wilt u een betrouwbaar en op maat gesneden productieproces waarbij homogenisatie centraal staat? Samen met u bedenkt De Jager RVS de best passende oplossing voor een veilige en hygiënische productie specifiek voor uw sector olie en vetten.

Hygiëne van groot belang in uw diervoedingsbedrijf

Diervoeding

Wat u ook maar wilt, een maatwerk productielijn of aanpassing binnen uw bestaande systeem. Voor uw productie van diervoeding of petfood leveren wij uw roestvaststalen maatwerkoplossing. Een passend systeem dat voldoet aan alle hygiëne - en veiligheidseisen.

Optimale processystems verf en chemie veilig en op maat

Verf en chemie

Binnen uw sector verf en chemie heeft De Jager RVS veel ervaring met roestvaststaal maatwerk. Wij leveren veilige en optimale RVS systemen op maat. Om uw proces optimaal te ondersteunen zorgen wij voor een perfecte integratie van nieuwe installaties en systemen of passen dezen voor u aan.

Bottelen van uw dranken, veilig en efficiënt

Dranken

Voor het optimaal produceren van uw specifieke drank wilt u een productielijn of installatie die geheel voldoet aan uw wensen. Samen met u kijken we naar de beste oplossing! Speciaal voor de voedingsindustrie, waaronder uw sector dranken levert De Jager RVS roestvaststaal maatwerk welke voldoet aan alle gestelde eisen.