Büsumer Krabbenhandel GmbH

BÜSUMER KRABBENHANDEL GMBH

Garnalenzeef Büsumer Krabbenhandel GmbH

Het Büsumer Krabbenhandel Gesellschaft  is opgericht in 2007 door kustvissers uit Büsum und Friedrichskoog. Hier komt de 'Büsumer Feinkost' vandaan, een uitgebreid assortiment garnalenproducten.

Vandaag de dag is het één van de toonaangevende en onafhanglijke bestaande bedrijven in de Duitse regio Dithmarschen en is een gevestigde en betrouwbare landelijke partner voor seafood in Duitsland en in andere Duitstalige landen zoals Oostenrijk en Zwitserland.

Dagelijks worden er in de haven door de vissersschepen verse garnalen in bakken aangeleverd. Het Büsumer Krabbenhandel Gesellschaft  zocht echter een oplossing voor het sorteren van de verse garnalen op grootte. Zodat de gesorteerde garnalen op maat verder verwerkt konden worden. De Jager RVS had inmiddels al vele jaren oplossingen geleverd aan grote garnalenverwerkers.

Met onze kennis van en ervaring in de vis - en garnalenverwerking waren wij helemaal op onze plaats in Büsum. De Jager RVS ontwierp in samenwerking met dit bedrijf een passende garnalenzeef als oplossing voor een zeefmachine voor het zeven van garnalen.

Neem contact op