DEEG OPSLAGSYSTEEM BORGESIUS
Natuurlijker eindproduct
Bakkerij Borgesius bakt voor diverse afnemers en opereert onder meer met de formules Bake-it, Het Bakkerscafé en The Bread Office. Het familiebedrijf is opgericht in 1895 en heeft vestigingen in Leeuwarden, Sappemeer, Nieuw Amsterdam, Arnhem en Stadskanaal. Voor de vestiging Stadskanaal ontwierp en maakte De Jager RVS een deeg opslagsysteem.
Deeg opslagsysteem
De Jager bouwde een deeg opslagsysteem waarin gecodeerde bakken met deeg kunnen ronddraaien. Afhankelijk van hun codering varieert dit van een half tot twee uur. Wanneer de code aangeeft dat het deeg verder verwerkt moet worden, verlaat het de deegopslag volautomatisch. Dit unieke proces voorkomt onnodige toevoegingen aan het brooddeeg. Hierdoor is het eindproduct veel natuurlijker.
Neem voor vrijblijvende informatie over RVS maatwerk installaties contact op met De Jager RVS :
Neem contact op"De Jager RVS doet sinds jaar en dag al veel voor ons. Het krattenhandlingsysteem en het deegopslagsysteem zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Het Dokkumse bedrijf is heel goed in staat om custom made oplossingen te bedenken. Dat past goed bij Borgesius. Wij lopen voorop in nieuwe broodconcepten, en zijn steeds op zoek naar partners die dat in hun branche ook doen. De Jager RVS is zo’n bedrijf."
- Severien Hulsman, bedrijfsleider Bakkerij Borgesius