Paragon Pet Products

PARAGON PET PRODUCTS

Paragon Pet Products is een moderne Groninger fabrikant van vegetarische en bijzonder leuk gevormde hondenkauwsnacks ‘van egels, krokodillen tot en met tandenborstels en sticks’. Zij zochten een oplossing voor het efficiënter doorstromen van de met product gevulde stazakken.

Voor het optimaliseren van dit handlingproces ontwikkelden en bouwden wij een RVS handlingsyteem stazakkenlijn. Bestaande uit drie bunkers met één verrijdbare hefkantelaar. Drie stuks magneet aangedreven trilgoot met onderstel en drie stuks frequentie gestuurde Z - opvoerbanden naar Multipond weger. Ook verzorgden wij de gehele montage en de (uitbreiding) besturing.

Handlingsyteem stazakkenlijn

Product gaat via bunker op trilgoot naar Z - opvoerband en Multipond weger

Kiep - buffersysteem + handlingsyteem stazakkenlijn 

Aan Paragon leverden wij het jaar ervoor een kiep - buffersysteem als oplossing voor het efficiënter bevoorraden van een eindproducten verpakkingslijn. Een systeem waarbij de hefkieper op een verrijdbaar frame automatisch naar een voorgeselecteerde bunker gaat, daarna de bin lift en leegkiept. Naast het ontwerpen en bouwen van de installatie verzorgde De Jager het samenbouwen in de bestaande verpakkingslijn.

 Kiep - buffersysteem bevoorraadt automatisch een voorgeselecteerde bunker.

Hefkieper op verrijdbaar frame lift en leegt bin automatisch in één van de drie voorgeselecteerde bunkers.

          

Neem contact op